Удобства

80x80

Удобства

Удобства

Екипът на хoтел Royal SPA е помислил за приятното прекарване на всеки гост. За своите бизнес посетители сме създали функционална напълно оборудвана конферентна зала. А нашите най-малки гости имат възможност да потънат в разнообразни забавления на закрито и открито.

Конферентна зала

Конферентна зала

Хотел Royal Spa Velingrad разполага с многофункционална зала, подходяща за конферентни и друг тип мероприятия. Залата е изцяло оборудвана с необходимото съвременно техническо оборудване.

С капацитет от 200 души, тя предоставя възможност за провеждане както на малки, така и на по-мащабни мероприятия.

Служител на хотела от отдел “Маркетинг” се грижи персонално за организирането и провеждането на вашия семинар, конференция, тиймбилдинг или лично събитие от самото начало до неговия завършек.

Детски кът

Детски кът

В хотел Royal Spa Velingrad сме отделили специално внимание на нашите малки гости, като за тях има детски клуб, напълно оборудван детски  кът с площадка за игра.
Вашите деца могат да лудуват цял ден на воля, а нашите висококвалифицирани аниматори ще се погрижат за тяхната забава и добро настроение.

Зала за игри

Зала за игри

В хотел Royal Spa Velingrad сме отделили специално внимание и на тийнейджърите.
Оборудван е кът за атракционни игри, където те могат да изпият своя безалкохолен коктейл или ободряваща напитка, докато се забавляват с увлекателните и мултифункционални електронни игри.

Възползвайте се от нашите екслузивни намаления с включени нощувка, закуска и вечеря.

ТОП ОФЕРТА 

ТОП ОФЕРТА