Условия за резервация

80x80

Общи условия за резервации в Хотел Роял СПА Велинград

РЕЗЕРВАЦИЯ И НАСТАНЯВАНЕ

Хотел Роял СПА Велинград се задължава да осигури ползването на услугите, заявени и платени от клиента по резервация, в пълното им количество според предоставените от клиента чрез бланката за резервация данни за: име на клиента, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, редовни и допълнителни легла, цена за нощувка.

За директни резервации използвайте нашия онлайн резервационен портал:

През онлайн резервационния портал на нашия уеб сайт можете сами веднага да направите резервацията, която Ви е необходима, по зададени от Вас параметри и да я платите през нашия виртуален ПОС терминал. Така Вие веднага ще получите потвърждение за успешна и гарантирана резервация.

Ако желаете да се възползвате от тази бърза и улеснена форма на резервация, но имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с отдел Резервации.

АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ

В случай на анулиране, по-ранно отпътуване или промяна по вече платена от страна на клиента резервация, Хотел Роял СПА Велинград възстановява заплатената сума за неизползваната резервация или начислява неустойка, според обявената анулационна политика:

Анулации и промени за резервации по стандартни целогодишни цени и пакети, извън празнични периоди:

  1. Анулации в срок до 7 дни преди настаняване – 0% неустойка
  2. Анулации в срок до 3 дни преди настаняване – неустойка в размер на цената на първата нощувка
  3. Анулации под 3 дни и при неявяване /no show/ – неустойка в размер на 100% от стойността на резервацията
  4. При по-ранно отпътуване стойността на неизползваната част от резервацията не се възстановява.

Възстановяването на заплатени суми по анулирани резервации, ще бъде направено по начина, по които е получено плащането. Възстановяването на суми се извършва в 30 дневен период от датата на анулацията.

ЦЕНИ, ЗАПЛАЩАНЕ, ГАРАНТИРАНИ РЕЗЕРВАЦИИ

Цените в интернет страницата на Хотел Роял СПА Велинград са в лева (BGN), с включен 9% ДДС, туристически данък и застраховка. Общата дължима от клиента сума по резервацията се калкулира, в зависимост от броя дни, броя възрастни и деца, и от актуалната ценова оферта за съответния период.

Направената резервацията е ГАРАНТИРАНА само след 100% авансово плащане. Вие може да заплатите резервацията си авансово през нашия он лайн резервационен портал, по банков път или с кредитна/дебитна карта. Моля, да имате предвид, че без предплащане на резервацията, гостите няма да бъдат настанени.

Хотел Роял СПА Велинград запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си в зависимост от търсенето и наличните към момента свободни места. При потвърдени и платени резервации, дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ

Разплащането може да се осъществи по 3 начина:

  1. По електронен път с дебитна или кредитна карта

Приемани кредитни карти:

Приемаме заплащания с карти Visa, Visa Electron, V Pay, MasterCard, MasterCard Electronic или Maestro.

1.1. Чрез виртуалния ПОС терминал на нашия онлайн резервационен портал

При избор на този метод за плащане Вие сами конструирате резервацията и управлявате процеса на плащане по нея в онлайн резервационния портал на интернет страницата на Хотел Роял СПА Велинград.

След като създадете и потвърдите резервацията, и пристъпите към нейното заплащане се отваря платежната страница на БОРИКА. Платежният екран се намира в 3-D Secure среда на БОРИКА, осигуряваща пълна защита на данните, които клиентът въвежда. На този екран клиентът въвежда данните от своята карта – вид на картата, номер, срок на валидност и CVV2/СVС2 код. При карти, изискващи допълнителна 3-D автентикация, при които сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode, се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.

За да можете да използвате Вашата дебитна карта, за online разплащания, е необходимо да активирате тази услуга и да получите Вашият секретен код, който да използвате в онлайн разплащанията си. Активацията може да направите на всеки банкомат (ATM) в мрежата на БОРИКА.

Стъпките, по които може да активирате услугата си и да получите Вашия секретен код са:

Стъпка 1: Поставете Вашата карта в банкомата. Изберете “Други услуги”.

Стъпка 2: Изберете от менюто на банкомата опцията “Плащане чрез Интернет”.

Стъпка 3. Изберете от менюто на банкомата “Секретен код на БОРИКА”.

Стъпка 4: На екрана на банкомата се появява съобщение за успешно генериране на Вашият секретен код.

На касовата разписка, която ще Ви бъде отпечатана, ще намерите секретният код, който Ви е необходим за онлайн разплащания с Вашата дебитна карта.

Важно: В нито един момент по време на създаване на резервацията, плащането или след плащането, Търговецът няма достъп до данните от картата на картодържателя.

При успешна транзакция, на екран се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате и задължително запазвате.

В момента на online резервирането споменатите суми ще бъдат автоматично изтеглени от Вашата карта при приключване на процеса на плащане.

След успешно заплащане на стойността на създадената резервация, Вие ще получите потвърждение, номер и параметри на Вашата гарантирана резервация.

1.2. Чрез физически ПОС терминал и плащане без присъствие на картата

При заявяване на желание за заплащане на резервация с кредитна или дебитна карта, без да се използва услугата Виртуален ПОС терминал, заедно с офертата на клиента ще бъде изпратена авторизационна форма. С попълването, подписването и изпращането на авторизационната форма, клиентът дава съгласието си за използване детайлите на картата (номер, CVC код) с цел изтегляне на посочената в резервацията сума.

Седем дни преди датата на настаняване от Вашата банкова карта ще бъде изтеглена стойността на направената от Вас резервация.

За резервации за Коледа, Нова Година, Великден, Пролетна ваканция, както и по специални оферти сумата по резервацията ще бъде изтеглена от Вашата карта веднага с потвърждаване на офертата.

При успешно изтегляне на сумата Вие ще получите фактура за авансовото плащане, транзакционна разписка за извършената платежна операция, потвърждение за гарантирана резервация.

Важно:

Не се приемат резервации, при които резервиращият е посочил в авторизационната си форма чужда дебитна/кредитна карта. Ако резервиращият не може да посочи собствена дебитна/кредитна карта, за да гарантира резервацията си с авансово плащане може да я плати през виртуалния ПОС терминал в он лайн резервационния модул на интернет сайта на хотела или да направи банков трансфер.

За резервации, при които лицето, правещо резервацията е различно от ползвателя на резервацията, авансово плащане през физически ПОС терминал без присъствие на картата не се приема. В тези случаи, препоръчваме на клиентите да заплатят авансово престоя си през виртуалния ПОС терминал в он лайн резервационния модул на интернет сайта на хотела или с банков трансфер.

2.Чрез банков трансфер

Ако изберете този начин на плащане, ще Ви бъде изпратена проформа фактура с данни за банковите сметки на Хотел Роял СПА Велинград. След осъществяване на банковия трансфер е необходимо да изпратите копие от платежно нареждане или вносна бележка на e-mail: royalspa@abv.bg, като задължително впишете номера на офертата като основание за плащане. Плащане по банков път можете да направите два дни преди датата на настаняване или по-рано, за да можем да получим и отразим сумата в резервацията Ви.

Възползвайте се от нашите екслузивни намаления с включени нощувка, закуска и вечеря.

ТОП ОФЕРТА 

ТОП ОФЕРТА